24 feb 2012

[València ciutat] Continúa la lluita al carrer

La xavalada ha guanyat el carrer en una setmana, la policia va darrere de la protesta sense saber on anirà després. Ahir de vesprada tallant carrers per tot el centre, sense proograma, sense demanar permís; l'Ajuntament, la casa de Paquito Camps de golf, carrer de la Pau, carrer Colon, i de nou a tallar Xàtiva.
Manipuladors i apagafocs tracten de controlar la protesta i portar-la al redil del sindicat d'estudiants o desmovilitzar fins a la vaga ridícula del dia 29, quan tenen la força al carrer i el suport i simpatia de la gent de València i rodalies. A les assemblees al carrer surten els buròcrates i els ben-parlants a tranquilitzar, a reduïr-ho tot a una qüestió de retalladas, quan la resposta generalitzada és per l'angústia social de l'estafa capitalista i la misèria que ens ve damunt.
La xavalada rebel ha guanyat a pols el seu lloc al carrer i els apagafocs ja poden tornar-se a casa, i contar-li als seus fills com corrien davant dels de blau, que les protestes continúen dia rere dia i cada vegada són més massives.
Espana2000 no sap que fer per a tenir repercussió social i només fa el que sap fer, ser la puta de la policia i amenaçar a xiquets i xiquetes per telèfon per a eixir als diaris. Com a proxenetes que són, el seu xulo els hi diu que facen de poli roí i d'ells a fer el girulo.
Les convocatòries continúen i a vore si els imbècils dels sindicats s'adonen que la lluita és al carrer i no signant les nostres cadenes poc a poc, negociant amb l'enemic la nostra contínua derrota.
Buròcrates, sindicalistos i cibermilitants, baixeu al carrer i voreu la realitat.

Endavant amb la xavalada rebel!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario