12 may 2009

Xerrada: Noves reformes legals contra l’okupació

Xerrada: Noves reformes legals contra l’okupació

Dimecres 13 de maig, 19.30h al CSA Can Vies, C/ Jocs Florals 42

En el marc de les celebracions pel 12è aniversari del CSA Can Vies, hem volgut organitzar una xerrada que pensem que serà d’interès general. La xerrada, a càrrec de Jaume Asens, farà una breu introducció sobre la tipificació penal de l’okupació i les reformes de finals dels anys 90 per després abordar les reformes que ests pendents de ser aprovades.
Per una banda,les conclusions de la taula municipal de Barcelona al voltant de l’okupació, que té tancades unes propostes per dotar de nous poders a l’Ajuntament i a la Guàrdia Urbana per poder desallotjar molt més ràpidament. Per l’altra, la reforma del Codi Civil, que ja ha passat el tràmit del CGPJ i està en vistes d’entrar al congrés dels diputats i que pretén agilitzar els casos per la via civil sense donar possibilitats a recórrer o aturar els procediments.

Us volem convidar a totes a assistir a aquesta xerrada pel seu elevat interès de cara al futur més proper, així com al sopar d’aniversari que farem després a la capella del mateix CSA Can Vies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario