27 may 2009

[Vídeo] Entrevista a Gerard Sala i Mercè Jordana sobre la companya "Salvem el roser" i l'escalada repressiva

[Traducción al castellano]

Entrevista amb Gerard Salas, imputat pels fets de la diada en el marc de la manifestació "Salvem el Roser, no al parador" i Mercè Jorda, portaveu del col·lectiu Assemblea de Joves de Lleida en matèria antirrepressiva.

L'entrevista pretén donar llum sobre una de les campanyes més potents i unitàries que s'han donat a la ciutat de Lleida en els darrers anys, en defensa d'un edifici hitòric, i tradicionalment públic, que amenaça en convertir-se en un parador nacional.

A partir dels fets de la diada, a Lleida i davant del poder de mobilització del col·lectiu juvenil s'ha donat una escalada de repressió policial amb la complicitat de la Paeria (ajuntament) que s'ha personat com a acusació particular sense esser requerida, en procesos judicials ridiculs i amb la única voluntat d'escanyar l'insurgència i la crítica a la política neoliberal de PSC.


Entrevista a Gerard Sala i Mercè Jordana (AJLL) sobre la camapanya Salvem el Roser i la repressió al moviment juvenil de Lleid from kaosenlared on Vimeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario