16 may 2009

[URGENTE] Traslladen a l'Amadeu a la infermeria de Brians 2

La mare de l'Amadeu acaba de telefonar per a dir que l'Amadeu ja es troba en la infermeria de Brians 2. Això significa que comença una major preocupació pel seu estat de salut i que després de 26 dies de vaga de fam, ja necessita d'una atenció i un control diari de les seves constants.

A més d'aquest canvi en el seu estat de salut, el trasllat del mòdul 4 a la infermeria, afecta també a l'accés de les comunicacions. La infermeria és com si anés un mòdul més, i les persones que es troban allí, també tenen dret a les comunicacions, només depend del seu estat de salut, i que canvia el dia per a les comunicacions.

Fins ara les comunicacions en el mòdul 4 de Brians 2, eren els Dissabtes a la tarda. Després de parlar amb la presó, ens han informat que les persones preses en infermeria comuniquen els Divendres a la tarda, en els mateixos horaris que ho feia el mòdul 4 (a les 15:10, a les 16:45 i a les 18:10).

L'Amadeu segueix en vaga de fam, segueix a la presó, i no hi ha espectativas de canvi favorable a la vista, pel que la seva situació és més preocupant si cap. Quan tinguem coneixement directe del seu actual estat de salut, seguirem informant.

http://www.llibertatamadeu.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario