25 may 2009

Tanquem els bancs!

Acció contra els bancs des de LLeida El dijous 21 de maig es van tancar a Lleida 80 entitats bancàries per rehivindicar de manera clara el nostre rebuig al sistema capitalista.
Tancar-los i inhabilitar els caixers automàtics és per a nosaltres un acte rehivindicatiu i de justícia, ja que creiem que els bancs són els majors delinqüents, són qui roben cada dia a les persones que cegament confien amb ells. Creieu que ells noten la crisi? Nosaltres creiem que no ja que són els màxims acumuladors de capital. Són els majors estafadors, mentre el poble s'està desvivint per poder pagar hipoteques, ells continuen acumulant capital, en forma de diners o en forma de patrimoni. Això fins quan? Nosaltres decidim, som majoria i de nosaltres depèn el canvi.
L'Enric Duran ha estat més llest que tots ells, ha estafat el seu sistema bancari per aconseguir diners i destinar-los a alternatives socials.
Nosaltres hem aconseguit que els bancs no seguissin el seu ritme habitual, creiem en l'acció directa i descentralitzada, si totes ens unim i es fan accions conjuntament, podem amb ells. Què passaria si un matí ningú pogués anar a treure diners al banc? I el dia següent passés el mateix?
Que no t'enganyin!
No els necessitem!
Els bancs ens roben, estafar-los és fer justícia!

ORGANITZACIÓ I LLUITA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario