23 may 2009

Notícies de Mislata

Mislata Contrainfos és un espai virtual de cartelera i contrainformació, on agafem, redactem i furtem informació que té interès des d'una óptica llibertària des de allò local cap a allò global, és a dir, que retallem i publiquem notícies, convocatòries, cròniques, activitats i entrevistes que considerem importants per tal de donar-ne difusió a les diferents lluites llibertàries del nostre entorn més proper.

Aquesta eina porta dos anys ja funcionant i vol donar la possibilitat de que la gent de Mislata que vulga publicar abusos institucionals, policials i judicials al poble, agressions feixistes o racistes, accions anticapitalistes, activitats horizontals, crítiques socials, fotografies i videos de Mislata, protestes i denúncies de la situació dels diferents col·lectius marginats... Perque sabem que son molts, que no tenen cabuda en la premsa burgesa, i queden soterrats pel silenci i l'oblit.

Volem fer-nos resó de la sensació de degradació de Mislata, del malestar i frustració popular per la poca vergonya dels polítics que s'han fet els amos dels carrers a colp de porra i de multes.

Si vols enviar-nos cap notícia des de una óptica crítica, es publicarà.

Envía la noticia sickanddistroy(at)gmail.com.

(Aquesta eina no té cap interès econòmic ni molt menys partidista, és autònoma, anarquista i pirata)


*Hem d'agraïr a tots els portals de contrainformació que visitem regularment per tal de furtar-hi les notícies el seu treball incombustible, ànims, salut i força!

No hay comentarios:

Publicar un comentario