15 may 2009

Ja a la venda el llibre Encenent la Flama de l'Ecologisme Revolucionari

portadaencenent.JPG
Ja està a la venda el llibre en català Encenent la Flama de l'Ecologisme Revolucionari. Encarrega'l preguntant a la teva distri o enviant un correu a:

encenentparaules (at) acciocultural.org o a acciocultural (at) nodo50.org

PVP: 7e
Preu distris: 4,9e
Bilbios/Ateneus: Gratuït L’ecologisme revolucionari rebutja la idea que l’ésser humà és el centre de l’univers, i en el seu lloc hi situa la natura. Accepta que la Terra no ens pertany sinó que som una part de la mateixa, una espècie més d’entre les moltes que habiten el planeta, ni superior ni inferior a les altres.

El moviment ecologista revolucionari accepta per defensar la Terra un ventall d’estratègies que no necessàriament tenen perquè ser acceptades en l’àmbit legal, ja que considera que les lleis estan de part dels destructors de la Terra i dels explotadors dels seus habitants. “Encenent la flama de l’ecologisme revolucionari” profunditza tant en les bases teòriques com en la pràctica d’aquesta lluita.

-------------------------------
(...)Existeixen aquells que poden veure els horrors de la vivisecció i de les granges de pells. El petroli que cobreix les costes i els clars talls en els vessants de les muntanyes, i que camina amb pas fort cap als bruts grups reformistes, que fan peticions, cartes i protestes. Aquesta pel•lícula no és per a ells. Aquesta pel•lícula és per a tota i home jove que hagi plorat per la sang de la Terra, aixecada en estat de xoc, amb la boca oberta per les ferides i la crueltat que alguns poden causar(...)

No hay comentarios:

Publicar un comentario