15 may 2009

Impressionant esbroncada de l'afició basco-catalana al rei a València!

La immensa i abrumadora majoria dels aficionats del Barça i l'Athletic de Bilbao congregats a l'estadi de Mestalla de València, més de 55000 persones, han dedicat una sorollosa pitada i esbroncada al succesor de Franco, el borbó Juan Ca I.

Com era d'esperar TVE ha intentat silenciar aquest fet desviant la conexió al camp en aquell precís instant, cosa que no fa habitualment quan sona l'himne imperialista expanyol, i ho ha fet amb tant poca intel.ligència que just en aquell moment ha conectat amb el pavelló de la Casilla de Bilbo, on la gent allà congregada tb ha dedicat una sonora xiulada al rei. Pel que fa a TV3, la tele dels Montilla i cia no ha pogut impedir que tota la seva audiència pogués veure i sentir com l'afició basca i catalana dedicava al cap desl torturadors una bona pitada, tota mena de crits, insults i gestos de rebuig cap a un himne que ha estat utlitzat, entre d'altres, per les dictadures feixistes de Franco i primo de Rivera i que ara els "demòcrates" expanyols rescaten i vesteixen de símbol de llibertat, quan no ha representat mai cap altra cosa que opressió, especialment a Euskadi i als Països Catalans.
La xiulada ha estat tan impressionant que fins i tot el periodista i locutor de TV3 en aquells moments ha arribat a firmar que ni tan sols s'havia adonat que havia sonat l'himne del soroll que hi havia en aquell moment.

Bé, á banda del resultat esportiu que és el més secundari aquí, avui hem d'estar satisfets per aquesta petita gran victòria, no passa cada dia que el cap del torturadors rebi una mostra de rebuig popular tan immensa i que tanta i tanta gent d'arreu del Món per la TV es pugui adonar d'aquest fet.

Cal recordar a més a més, que la federació expanyola de futbol, intentant evitar o minimitzar al màxim el que era més que previsible que passés, va canviar l'equip de megafonia de l'estadi de Mestalla instal.lant l'equip de megafonia més potent ecistent en el mercat actualment per intentar silenciar al màxim les veus de milers de catala@s i basc@s mostrant el seu despreci més absolut cap a tot el que representa el rei i l'himne expanyol.

Així doncs, més enllà de l'esport, avui podem dormir una mica més contents per aquest petita gran victòria obtinguda a les grades de Mestalla i als carrers de València!!!

VISCA ELS PAÏSOS CATALANS LLIURES!!!

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!

I QUE MORI EXPANYA I EL BORBÓ!!!

MESTALLA NO VOL BORBÓ!!!
VISCA LA REVOLUCIÓ!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario