18 may 2009

Des de la Universitat Lliure continuem trencant esquemes

Perquè cal seguir creant alternatives...
Des de la Universitat Lliure continuem trencant esquemes

La Universitat Lliure es reformula, es redefineix, es reconstrueix i es reafirma, des de la crítica a les estructures educatives actuals fonamentades en l'adoctrinament social i la mercantilització del coneixement. Des d'alguns sectors estudiantils s'ha intentat fer palesa aquesta submissió de les institucions universitàries tradicionals a les lleis del capitalisme amb el procés de Bolonya, però els mitjans al servei del poder ja s'han encarregat de minimitzar i silenciar mentre la policia feia la seva feina a l'hora de reprimir. Lluny de cap canvi la universitat tradicional continua la seva funció dins del mecanisme educatiu on s'encarrega d'omplir els estrats socials de la societat piramidal en un procés discriminatiu alimentat per un culte a un cientisme que allunya el coneixement de la creació de consciència i del lliure pensament.

És per tot això que la Universitat Lliure recupera energies i engreixa de nou motors per engegar nous projectes en forma de grups d'autoaprenentatge de treball, que en paral·lel i confluïnt amb tallers, xerrades i activitats. Pretenem així trobar noves formes d'intercanviar coneixements i donar una continuïtat al projecte més enllà de la temporització estival de l'edició anterior.

Així que us convidem a participar del projecte i per això us donem a continuació les properes convocatòries de trobades de la Universitat Lliure:

- Grup d'Auto-Aprenentatge d' Observatori de Mitjans: ha quedat per aquest dilluns 18, 20h. a l' Ateneu Llibertari de Sants.

- Grup d'Auto-Aprenentatge de Disseny: ha quedat dimecres 20 a les 19h a l' Ateneu Llibertari de Sants.

- Dels tallers que estan sorgint, aviat els anirem posant a la pàgina web: Universitat Lliure

- Propera assemblea de la Universitat Lliure: Dimecres, 20 de maig a les 20:00 h.
Ateneu Llibertari de Sants c/ Maria Victòria, 10
Tel. 93 421 59 39
Sants, Barcelona
L1+5 Plaça de Sants
Mira també:
http://www.unilliure.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario