16 may 2009

[BCN] I Jornades d'Arqueologia, Sindicalisme i Memòria Històrica

CNT-AIT Barcelona

La Secció del Ram de l'Arqueologia de CNT-Barcelona ha organitzat les I Jornades sobre Arqueologia, Sindicalisme i Memòria Històrica que s'iniciaran avui a la tarda a la Universitat de Barcelona

L'Arqueologia a Catalunya ha esdevingut una professió allunyada de la idea mitificada de l'investigador, ans al contrari, des que la Generalitat va externalitzar-ne les seves competències en empreses privades.

L'Arqueologia, doncs, ha esdevingut una vella professió en les relacions laborals s'han transformat en molt joves. Fins fa poc no hi havia cap conveni, i avui, el sindicalisme dins el sector està emergent.

La Secció del Ram de l'Arqueologia de CNT, ha organitzat unes jornades de debat sobre la professió, el sindicalisme al sector, la memòria històrica o debats sobre altres models de gestió pública del patrimoni arqueològic.

Les jornades tindran lloc a la Sala Gran de la Facultat d'Història de la Universitat de Barcelona (c/ Montealegre 6), i s'iniciaran avui a la tarda i duraran tot el dissabte 16 de maig.

Podeu descarregar el cartell aquí: Cartell de les Jornades

Més informació aquí

Des de la Federació Local de Sindicats de Barcelona de CNT, us volem animar a participar-hi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario