1 may 2009

Assalt policial a la Quimera csa. Notícia/comunicat

"Avui , 1º de maig, la policia local de Mislata assalta una associació cultural i deté violentament a dos socis del centre.

Sobre les 04.30 aprox. uns agents motoritzats de la policia local de Mislata, s'han personat en la Quimera csa. amb l'excusa que havia hagut queixes d'algun veí per tema de sorolls. Després de comunicar la situació en la porta, sense que semblara haver cap problema i després d'arribar a un acord, quan els companys de l'associació tornaven a entrar al centre, un dels policies ha entrat sense permís dins de l'espai, al que un soci ha respost increpant-li que no podia entrar en un local privat sense una ordre judicial i sense motiu, el que ha conduït a una situació en la qual el soci que els tractava d'impedir el pas ha estat reduït violentament dins del mateix centre. L'agent redueix al company en absència de resistència física i una vegada fora ho ha llançat al sòl i l'ha enmanillat, novament de manera violenta.
Altre company que estava en el centre ha estat detingut per demanar explicacions i acostar-se als agents acusant-los d'abús d'autoritat.
La resta de persones presents, estupefactes, observaven la situació tractant de posar calma i exigir explicacions referent a això, al que l'agent, argumenta que el detingut li havia llançat una punyada a la cara, cosa que desmenteixen tots testimonis.
Aquest agent no s'havia desprès del casc de la moto en tot l'assalt.
La versió del policia local, suposadament agredit, canviava per moments, arribant a contradir-se a si mateix.
Els detinguts estan, encara en dependències policials a l'espera que els posen en llibertat demà.

Recordem que una agent de la policia local de Mislata ja va agredir a una companya de la Quimera, fet demostrat i condemnat per la seua justícia, fa un parell d'anys, en el punt àlgid de la tensió per la seua acosament sistemàtic cap al centre social.

La policia local de Mislata és tristament famosa per la quantitat de denúncies que acumula contra la seua modus operandi, el que els duu a visitar els jutjats habitualment. "

Ens envíen el comunicat de la darrera agressió al centre social autogestionat de Mislata. La Quimera ha patit molts atacs, agressions i, fins i tot, un intent d'incendi feixista. La nostra solidaritat amb els detinguts, esperem que siguen alliberats el més prompte possible. La nostra més enèrgica condena cap a la policia local del poble. Policia no! Policia no! Policia no!

Notícies d'atacs a la Quimera:

Ataquen amb còctel molotov el Centre Social La Quimera de Mislata
Continua l'assetjament i les amenaces contra el csa La Quimera de Mislata.
Nou atac a La Quimera csa de Mislata
Crònica 10 anys d'autogestió i autonomia a Mislata
Violència feixista en Mislata.
Concentració contra les agressions feixistes al poble
Tot el nostre suport per a les companyes de la Quimera.
Agressió feixista a una companya de la Quimera.
Concentració el dijous 4 d'octubre a la Plaça de l'Ajuntament de Mislata a les 20:·30 h
Agressió feixista a la Quimera csa de Mislata.

No hay comentarios:

Publicar un comentario