16 may 2009

Acció en solidaritat amb l'Amadeu i el Joaquin

Dimarts 12 de maig, pels volts de les 16h, es va atacar amb bombes de pintura un bus turístic als voltants de l'estació de Sants.

Durant l'acció es va llançar aquesta octaveta:


ESPANYA ÉS UNA PRESÓ


Mentre amb una mà, l'Estat passeja turistes per la nostra ciutat, amb l'altra asfixia i maxaca a tots/es aquells/es que no se someten a les seves lleis.

Les tortures a comissaria, les llargues condemnes de presó contra militants polítics/ques, les constants morts a les presons massificades i insalubres, la persecució i l'empresonament sistemàtic d'inmigrants o l'explotació laboral dins la mateixa presó, és l'autèntica realitat d'aquesta podrida democràcia, encara que no aparegui a les coloristes guies turístiques de l'ajuntament.

Aquesta infraestructura dissenyada per a contenir la pobresa i la rebel·lia que el propi sistema provoca mai creixerà com ho fa la nostra complicitat. No mirem cap a l'altre costat, no ens creurem les mentides sobre la "reinserció" i el "respecte a la llei" que repeteixen constantment els/les defensors/es de la misèria. No oblidarem els/les nostres companys/es presos/es, no deixarem sol/a a qui es rebel·li contra el sistema carcelari des de dins.

LLIBERTAT IMMEDIATA PER AMADEU CASELLAS, EN VAGA DE FAM DES DEL 20 D'ABRIL

LLIBERTAT IMMEDIATA PER JOAQUIN GARCES

SOLIDARITAT AMB TOTS/ES ELS/LES PRESOS/ES NE LLUITA

No hay comentarios:

Publicar un comentario