3 may 2009

Acció al Zoo de Barcelona

Aquest matí, a tres quarts d’una, tres persones s’han encadenat a la gàbia dels flamencs i tres més a la dels tapirs del zoo de Barcelona per protestar contra l’empresonament de l’insubmís a les penes multa d’Esplugues de Llobregat i per reclamar el seu alliberament. Comunicat de l’acció

Tots els animals volem ser lliures

-Tu també, oi?
-Ho dubtaves?

Aquest matí volem que penseu en una altra de les presons de Barcelona: el zoològic

Com és possible que l'empresonament d'éssers vius sigui una atracció popular i un lloc “educatiu” per on hem passat tots els infants d'aquesta ciutat fortalesa que és Karcelona?

Critiquem aquests empresonaments igual que els dels nostres companys humans com Franki de Terrassa, Enric Duran, Amadeu Casellas, Manuel Pinteño... El motiu principal d'estar empresonades és perquè aquestes persones intenten millorar aquesta societat amb criteris diferents als de l'actual poder polític i econòmic.

Especialment rebutgem l’empresonament d’un amic nostre que defensa la serra de Collserola del ciment. Exigim l’alliberament del desobedient a l'especulació del pla Caufec-Porta BCN i insubmís a la repressió i a les penes-multa.

Exigim l'alliberament immediat i incondicional dels animals aquí tancats i que siguin retornats al seu hàbitat robat. Òbviament també volem que les presons per a humans també quedin buides. Tenim clar que les presons no són la solució, sinó que són part del problema.


Més informació: 10 dies a presó per 60 euros de multa?

www.noalplacaufec.net
http://alespenespunyalades.blogspot.com
www.podem.cat
paremoselcaufec (at) rusc.net
telf 685 269 787
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario